Friday, April 8, 2016

Kit Albirea Dintilor

Avantajele unui kit de albire a dintilor

     
In ultimul timp, pe piata au aparut tratamente de albire a dintilor care se pot folosi de catre oricine, acasa, deoarece sunt usor de folosit si nu necesita neaparat interventia medicului stomatolog. Un astfel de tratament de albirea dintilor este un kit de albire a dintilor care poate fi utilizat acasa cu usurinta.

Sunt foarte multi oameni care se ingrijesc de aspectul fizic, dar in acelasi timp sunt preocupati si  de frumusetea exterioara a  corpului. Pentru dobandirea tuturor acestor aspecte ale frumusetii, unii se duc la sala de sport, altii la saloanele de cosmetica, iar unii dintre acestia se duc la cabinetele stomatologice pentru albirea dintilor. Din ce in ce mai multi oameni sunt preocupati de albirea dintilor, iar pentru asta recurg la diferite tratamente de cosmetizare a danturii, la cabinetele stomatologice.

       

         Unele dintre aceste kit- uri de albire a dintilor contin gel de albire, un ghid de nuante si nu in ultimul rand si un manual de utilizare. Acesta nu contine agenti de albire a dintilor care sa le atace smaltul, ci ele contin in mare parte ingrediente naturale si organice. Cele mai folosite ingrediente naturale din compozitia unui astfel de kit de albirea dintilor sunt; glicerina din legumele organice; un agent natural de albire a dintilor, bicarbonatul de sodiu, azotatul de potasiu, incat si alte extracte de seminte de rodie si flori de musetel si fluorura de sodiu, care si ea este foarte importanta pentru intreaga compozitie a gelului de albire.

          Inaintea de utilizarea acestuia, dintii se periaza cu periuta de dinti fara a folosi pasta de dinti. Apoi se aplica gelul pe dinti in strat subtire, care se lasa 15 minute sa actioneze. Dupa ce trec cele 15 minute, se periaza dintii, la fel,fara a folosi pasta de dinti. Acest tratament de albire a dintilor cu un kit albire dinti se poate repeta zilnic, pe o durata de 10 zile sau pana cand se obtine rezultatul dorit.

            Pentru ca rezultatele sa fie dintre cele mai bune, numarul de sedinte trebuie sa fie mai mare, insa si acestea difera de la o persoana la alta. Aceasta deoarece fiecare set de dinti care se doreste a fi albit difera de la o persoana la alta si necesita timp pentru albirea lor. Tratamentul complet este recomandat a se face pe durata a 10 zile, pentru obtinerea unor rezultate foarte bune de albire a dintilor.

            Folosirea acestor kit-uri de albire a dintilor au si multe beneficii, iar acestea sunt: albirea dintilor se poate obtine in 30 de minute, adica dupa numai doua sedinte, sau rezultatul poate fi instant in functie de cat de patati sunt dintii inaintea folosirii kit- ului; rezultate bune sau foarte bune se pot observa si numai dupa una sau doua sedinte; ingredientele folosite sunt naturale si organice; nu are in continutul sau peroxid, agent de albire a dintilor care ataca si distruge smaltul acestora; nu are efecte secundare la nivelul gingiilor, ceea ce ar duce la inflamarea lor si albeste dintii pana la 8 nuante in numai 10 zile.

             Folosirea acestui kit de albirea dintilor este usoara, sigura si in acelasi timp poate fi folosit acasa de catre oricine.


          

          

No comments:

Post a Comment