Friday, April 8, 2016

Creion Albirea Dintilor Bright White

Creionul pentru albirea dintilor, un zambet stralucitor

Orice persoana poate avea un zambet minunat, insa pentru asta trebuie sa aiba mereu grija ca dintii sa fie de un alb stralucitor si mereu sanatosi. Dintii albi pot schimba cu desavarsire aspectul unei persoane si o pot face scoate pe aceasta in evidenta chiar si in cele mai ciudate situatii.Pentru asta exista un creion de albit dintii numit Creion Bright White

Una dintre cele mai simple si mai putin costisitoare metode de albire a dintilor o reprezinta creioanele pentru albirea dintilor. Acestea sunt destul de mici, de dimensiunile unui creion de scris, aspect care le face utilizabile in orice situatie si in orice loc. Un creion pentru albirea dintilor este recomandat de a fi folosit in special atunci cand se doreste intretinerea si un efect mult mai prelungit al procedurilor de albire profesionala. 

Aceste creioane sunt folosite de obicei de cei care nu au timp de tratamente care presupun o durata mai lunga sau de cei care nu vor sa apeleze la ajutorul medicului stomatolog atunci cand doresc sa isi albeasca dintii. Un creion pentru albirea dintilor este ideal mai ales atunci cand vine vorba de tratarea discromiilor mai putin severe care apar de obicei din motive precum consumul pe o perioada lunga de timp a unor lichide sau alimente care au rolul de a ingalbeni dinti. Insa un creion pentru albirea dintilor poate fi folosit si atunci cand vine vorba despre imbatranirea fiziologica a dintilor sau in cazul in care acestia se ingalbenesc din cauza fumatului. Creionul mai poate fi folosit si de persoanele care prezinta dinti cu nuanta mai galbena inca de cand s-au nascut.



Este recomandat ca perioada de folosire a unui creion pentru albirea dintilor sa fie una cuprinsa intre 2 si 4 saptamani, caci doar astfel dintii isi vor pastra albul stralucitor o perioada mult mai lunga de timp. Si bineinteles, tot recomandat este ca atunci cand doriti ca albul stralucitor al dintilor sa fie pastrat pentru mai mult timp, sa incercati sa renuntati la obiceiurile care pot ingalbeni dintii.

Gelul pe baza de peroxid de hidrogen care este prezent in diverse concentratii in creioanele de albire a dintilor are rolul de a reda smaltului albirea active. Acest tip de gel este folosit chiar si de medicii stomatologi in cazul albirii dintilor, numai ca in concentratii mai mari.


Un creion pentru albirea dintilor nu trebuie folosit in cazul structurilor dentare artificiale, cum ar fi protezele sau implanturile dentare caci acesta nu poate reda albul stralucitor decat atunci cand este aplicat pe structure dentare dure. Deoarece contine peroxid de hidrogen, acesta nu este recomandat a fi folosit de copiii sub 16 ani, de femeile gravide sau de cei care sunt alergici la aceasta substanta. 

In cazul in care pacientul prezinta o boala gingivala sau are smaltul dintilor erodat, acesta trebuie numaidecat sa apeleze la medicul stomatolog inainte de folosirea unui creion pentru albirea dintilor. 

No comments:

Post a Comment